Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Plafondlekkage in uw woning?

Plafondlekkage behoort tot één van de grootste nachtmerries van iedere huizenbezitter. Zo'n lekkage kan voor veel schade aan uw woning zorgen en daarbij ernstig in de papieren lopen. Hoe langer u wacht met het aanpakken van een plafondlekkage, des te groter de schade kan worden. Wacht daarom ook niet te lang met het inschakelen van vakkundige hulp.

Onze ervaren lekdetectie specialisten van Moorman Totaal techniek sporen, zonder breken en overige schade aan te richten, het probleem voor u op. Geholpen door moderne technieken en de nieuwste apparatuur kunnen wij alle lekkage aan uw planfonds goed op sporen. Na het opsporen van het probleem geven onze vakmannen geven u een uitgebreide rapportage. Vervolgens verhelpen ze de lekkage en wordt uw woning weer als nieuw.

Lekdetectie wordt vaak vergoed

U vreest wellicht voor een hoge kostenpost die gepaard gaat met deze lekdetectie. Dit is absoluut niet nodig. Lekdetectie wordt vaak vergoed door verzekeraars. Bij de koop van uw huis hebt u een opstalverzekering afgesloten. De verzekeraars vergoeden lekdetectie, omdat deze methode kan worden uitgevoerd zonder extra schade te veroorzaken. Heeft u een plafondlekkage en wilt u dit vakkundig laten verhelpen? Neemt u dan vooral eens contact met ons op. Dit kan via het handige formulier dat op de website is te vinden, of door ons rechtstreeks te bellen. Wij zijn u graag van dienst.

plafond lekkage afbeelding