Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Snel lekkages opsporen

Wanneer u een lekkage aan uw woning heeft waarvan u de oorzaak niet kan vinden, dan wilt u dit natuurlijk graag verhelpen. Veel mensen zijn echter bang dat het opsporen van lekkage alleen door veel hak- en sloopwerk gedaan kan worden. Gelukkig hoeft u daar niet bang voor te zijn.

Door gebruik te maken van geavanceerde lekdetectie technieken kunnen lekkages worden gevonden zonder te hoeven breken! Moorman Totaal Techniek is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages zonder dat er geweld aan te pas komt. Met behulp van technieken, zoals: geluidsmeting, infrarood-inspectie, camera-inspectie, kleurstof of traceergas kan het lek worden opgespoord zonder dat de muren of vloeren direct opengebroken hoeven te worden.

Lekkage opsporen en verhelpen in de omgeving van Amsterdam

Bij Moorman Totaal Techniek werken enkel professionele installateurs en technici, die gespecialiseerd zijn in het opsporen en repareren van lekkages. Of het nu gaat om een lekkende vloerverwarming, badkamer lekkage, een lekkend dak, plafond of kelder, een leidinglekkage of een rioollek: Op Moorman Totaal Techniek kunt u altijd rekenen!

Hoe eerder het lek wordt gevonden en het probleem wordt verholpen, des te meer de schade aan de woning kan worden beperkt. Snelle melding zorgt voor lagere reparatie- en herstelkosten van eventuele gevolgschade. Dit is gunstig voor u of uw verzekeraar indien de schade door uw verzekering wordt vergoed. Twijfel dus niet bij een lekkage en neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak direct contact met ons op!

lekkage opsporen afbeelding