Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Lekdetectiebedrijf in Amsterdam

Lekkages kunnen veel schade veroorzaken en ook de nodige gevaren met zich meebrengen. Denk maar eens aan daklekkage. Vaak gaat het bij schade niet alleen om bijvoorbeeld de wateroverlast en schimmelgroei in de ruimte waar het lek zit, maar ook om vochtproblemen in uw gehele huis. Het is meestal niet gemakkelijk om de bron van een lek te vinden. Gelukkig zijn hier tegenwoordig speciale detectiemethodes voor ontwikkeld.

Voor allerlei soorten lekkages in Amsterdam en omgeving is Moorman Totaal Techniek het lekdetectiebedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden en repareren van badkamer-, dak-, kelder-, riool- en leidinglekkage. Dankzij onze moderne detectiemethoden kunnen wij het lek opsporen zonder hiervoor muren of vloeren open te breken. Dit bespaart u niet alleen onnodige schade aan uw huis, maar ook nog eens geld.

Bespaar kosten en onnodige schade

Dankzij moderne technieken is het veel eenvoudiger geworden om lekkages op te sporen. Verzekeraars geven daarom ook de voorkeur aan opsporing en reparatie van een lek door een lekdetectiebedrijf. De ervaring van Moorman Totaal Techniek en ons specialisme in lekdetectie heeft ervoor gezorgd dat verzekeraars graag met ons samenwerken en onze diensten in veel gevallen voor de gedupeerden vergoeden. Wij sporen het lek op met weinig ingrijpende methodes en repareren het voor u. Voorkom dat een lekkage in uw huis grote schade aanricht en neem direct contact met ons op.

lekdetectiebedrijf afbeelding