Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Lekdetectie in Amsterdam nodig?

Een lekkage kan grote gevolgen hebben voor uw woning. Wanneer er sprake is van een lek in uw waterleiding, het riool of uw dak, dan kan het water een scala aan schades in uw woning veroorzaken. Waterlekkage kan bijvoorbeeld leiden tot het ontstaan van bepaalde schimmelculturen op uw wanden en plafonds, maar het kan ook leiden tot zichtbare en onzichtbare vochtige plekken. Dit is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar ziet er ook nog eens onaantrekkelijk uit. Pak het probleem daardoor bij de bron aan en roep de hulp in van een specialist.

Bij lekkage is het onverstandig om te lang te wachten met het inschakelen van een vakman! Moorman Totaal Techniek is gespecialiseerd in lekdetectie en kan daardoor snel uw lek opsporen. Wij kunnen uw lekkage en tevens de gevolgschade van uw lekkage direct vakkundig verhelpen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen en kan de oorzaak en gevolgschade onder 1 paraplu worden hersteld. Wel zo gemakkelijk!

Welke lekkages kunnen wij detecteren?

  • Badkamerlekkage
  • Daklekkage (ook platte daken)
  • Kelderlekkage
  • Leidinglekkage
  • Plafondlekkage
  • Rioollekkage
  • Vloerverwarminglekkage
  • Zwembadlekkage

Wat is lekdetectie eigenlijk?

Het principe van lekdetectie is het opsporen van de oorzaken van lekkages met hulp van moderne apparatuur en gereedschappen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld door geluidsmeting, infrarood-inspectie, camera-inspectie of traceergas precies ontdekken waar het lek zich in uw woning bevindt. Op deze manier kunnen lekkages worden opgespoord zonder dat wij muren of plafonds hoeven open te breken.

Voor vakkundige lekdetectie in Amsterdam of omgeving kunt u altijd op Moorman Totaal Techniek rekenen. In vele gevallen zal de schade door uw verzekeraar worden gedekt. Zelfs wanneer dit niet het geval is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het goedkoopste lekdetectiebedrijf van Nederland, dus om de kosten hoeft u zich ook geen zorgen te maken.

lekdetectie amsterdam afbeelding