Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Leiding lekkage

Water kan een grote invloed hebben op een woning. Uw huis is in principe beschermd tegen regen en ander vocht van buitenaf, maar er zijn manieren waarop het water toch uw woning in kan komen. Leiding lekkage is daar één van.

Lekkage aan uw leidingen kan vervelende gevolgen, zoals vochtplekken en schimmel op de muren en het plafond met zich meebrengen. Deze lekkage kan ontstaan door slijtage van de leidingen, door versleten rubbers van koppelstukken, verkeerd gemonteerde knelringen of slechte solderingen van de leidingen. Een lekkende leiding kan ook een vervelend gevolg zijn van een verbouwing, waarbij per ongeluk een leiding beschadigd is.

Leiding lekkage opsporen en verhelpen

Een lekkende leiding kan op het eerste gezicht niet veel problemen geven, maar als u het lek niet snel laat dichten, dan kunnen de gevolgen erg groot zijn. Een lekkage kan veel schade aanrichten en het is dan ook zaak om er zo snel mogelijk een vakman bij te halen, die de lekkage kan opsporen en het probleem verhelpen.

Bij de eerste tekenen van lekkage is het verstandig om direct de hoofdkraan dicht te draaien om verdere schade te voorkomen. Wanneer het lek niet direct gevonden kan worden, kan er lekdetectie worden ingezet. Moorman Totaal Techniek is gespecialiseerd in lekdetectie in Amsterdam en omgeving. Wij kunnen u helpen met het opsporen en professioneel verhelpen van uw leiding lekkage en eventuele gevolgschade.

Wij nemen u al het werk uit handen en werken samen met alle grote verzekeraars. Neem dus snel contact met ons op om uw lek te verhelpen!

leiding lekkage afbeelding