Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Kelderlekkage op professionele wijze opsporen

Een lekkage in uw kelder kan voor veel problemen zorgen. Als u de kelderruimte gebruikt als opslag zal het water als eerste schade aanbrengen aan uw persoonlijke bezittingen. Daarnaast zal de lekkage voor een hoge vochtigheidsgraad zorgen, wat vervelende geurtjes met zich meebrengt en een ideale omgeving voor schimmelgroei creëert. Een kelderlekkage kan op de lange termijn zelfs de fundering van uw woning aantasten.

Om verdere schade te voorkomen is het van belang zo snel mogelijk een deskundig bedrijf hiervoor in te schakelen. Moorman Totaal Techniek is specialist op het gebied van lekdetectie en de reparatie van kelderlekkages in Amsterdam en omgeving. Doordat wij de meest geavanceerde technieken gebruiken om kelderlekkages op te sporen, hoeft er vaak niets opengebroken te worden om het lek op te sporen. Dit bespaart niet alleen tijd en overlast, maar ook kosten.

Kostenbesparing dankzij moderne detectietechnieken

Schakel Moorman Totaal Techniek in voor het opsporen van de bron van uw kelderlekkage. Zo voorkomt u dat het probleem zich verder uitbreidt. Door onze specialistische aanpak werken verzekeraars graag met ons samen. Wanneer u een opstalverzekering heeft is de kans groot dat zij de reparatie van een kelderlekkage vergoeden. Dankzij moderne technieken is het niet meer nodig om muren, plafonds of vloeren open te breken om het lek te vinden. Neem voor meer informatie over de diensten van Moorman Totaal Techniek contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

kelder lekkage afbeelding