Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Gevolgschade herstellen

Hoewel de ontstane schade door een lekkage al erg genoeg is, zal het daar zelden bij blijven. In de meeste gevallen ontstaat er naast de directe schade van een lek ook nog gevolgschade. Met name bij waterlekkages aan bijvoorbeeld uw dak, leidingen, badkamer of uw plafond is er in veel gevallen sprake van gevolgschade.

Een aantal voorbeelden van gevolgschade zijn:

  • Het bol staan of los gaan zitten van vloertegels
  • Bruine vlekken op het plafond of beschadigde gipsplaten
  • Loslaten van uw behang of bruine vlekken vertoond
  • Vloerbedekking waar het vocht in is getrokken
  • Beschadiging van houten elementen door vocht of rot

Uw gevolgschade snel verholpen

Moorman Totaal Techniek spoort en herstelt niet alleen de directe schade van uw lekkage, wij kunnen ook gelijk de gevolgschade herstellen. Kortom, wij nemen u al het werk en met name uw zorgen uit handen. Moorman Totaal Techniek is werkzaam in ruime straal rond Amsterdam. Wij werken ook in: Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, IJmuiden, Purmerend, Wormerveer en Zaanstad. Tevens zijn wij ook werkzaam in Utrecht en Den Haag.

Het herstellen van uw schade en de gevolgschade word in de meeste gevallen gedekt door uw opstalverzekering en/of uw inboedelverzekering. U dient hierbij echter wel rekening te houden met het feit dat de ontstane schade niet door eigen toedoen of door achterstallig onderhoud is ontstaan.

Uw gevolgschade voordelig verholpen

Om de kosten van gevolgschade hoeft u zich geen zorgen te maken. Wanneer de verzekeraar uw schade niet vergoed, dan bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de goedkoopste schadehersteller van Nederland op het gebied van reparaties en het herstellen van gevolgschade. Wij bieden u alles aan onder 1 paraplu als het om uw lekkage gaat.

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of uw kunt ons bellen op 085 13 04 862. Wij staan altijd voor u klaar.

gevolgschade herstel afbeelding