Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Geavanceerde detectiemethoden voor iedere lekkage

Een lekkage in uw woning is altijd een vervelende zaak. U wilt het liefst snel een oplossing zien, zonder hak- en breekwerk. U vraagt zich wellicht af of het mogelijk is om zonder extra schade de lekkage te detecteren. Deze vraag kunnen wij met een 'ja' beantwoorden. Onze vakmensen met jarenlange ervaring weten een lekkage snel op te sporen. Dit gebeurt met geavanceerde detectiemethoden, zoals bijvoorbeeld met infrarood detectie, geluidsmeting, camera-inspectie of traceergas.

Nadat de lekkage is opgespoord wordt hier een rapport van gemaakt, welke wij uiteraard gelijk met u delen. Zo weet u snel waar u aan toe bent en wat Moorman Totaal Techniek voor u kan betekenen.

Onze vakmensen staan voor u klaar

Wellicht twijfelt u vanwege de kosten die dit met zich mee brengt. Maakt u zich geen zorgen. Bij de koop van uw woning hebt u een opstalverzekering afgesloten. Onze diensten worden vaak vergoed door de verzekeraars. Dit komt doordat verzekeraars een groot voorstander zijn van onze wijze van lekdetectie, waarbij er geen nog grotere schade wordt veroorzaakt dan de schade die door de lekkage al veroorzaakt is. Wij zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. Neemt u vooral eens contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

detectiemethoden afbeelding