Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Heeft u last van badkamerlekkage?

De badkamer is een plek waar u tot rust wilt kunnen komen na het werken, sporten of uitgaan. Er is dan niets vervelender dan een lekkage in uw badkamer. Lekkage in uw badkamer kan leiden tot zichtbare natte plekken en schimmels, maar ook tot onzichtbare en structurele schade aan andere kamers in uw woning.

Bij badkamerlekkage is het vaak lastig vast te stellen waar de lekkage vandaan komt; is er een leiding kapot, lekt het doucheputje of de voegen of wellicht is het de wasmachine-aansluiting in uw badkamer? Moorman Totaal Techniek biedt u gespecialiseerde lekdetectie in uw badkamer en vakkundige hulp bij het structureel oplossen van uw lekkage.

Wij repareren snel en efficiënt elk lek in uw badkamer

Door de betegelde wanden zijn lekkages in uw badkamer vaak moeilijk te vinden. Wij beschikken echter over de modernste apparatuur om uw lekkages op te sporen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld infraroodcamera's waarmee we als het ware door uw muren heen kunnen kijken. Dit leidt niet alleen tot het efficiënt opsporen van uw lekkage, maar zorgt er ook voor dat er zo min mogelijk opengebroken hoeft te worden om de schade te herstellen. Over de kosten van de reparatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Meestal worden zulke schades door de verzekering gedekt, maar mocht dit niet het geval zijn dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste hersteller van Nederland!

badkamer lekkage afbeelding